09 Septembrie 2020

Spectacol de magie

Duminică, 13 septembrie, de la ora 11 dimineața, pe platoul Casei de Cultură, va avea loc un spectacol de magie susținut de Magicianul Lorenzo-Cristian.


Asociatia Magic Suport organizeaza turneul judetean cu spectacolul Magia Copilariei sustinut de Magicianul Lorenzo-Cristian și ajunge și la Lugoj, duminică 13 septembrie, de la ora 11 dimineața, pe platoul Casei de Cultură. Copiii care vor ajunge primii la intrarea în zona delimitată vor avea acces, în limita a 60 de locuri, în mod gratuit. 

Spectacolele se vor desfasura in aer liber cu respectarea tuturor restrictiilor impuse de legislatia in vigoare, pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Mic ghid pentru participarea in siguranta la spectacol:

- masca este obligatorie pe toata durata evenimentului (spectatorii trebuie sa vina cu masca)
- termoscanarea la intrarea in spatiul delimitat pentru spectacol este obligatorie
- publicul trebuie sa se aseze pe locurile marcate de organizator, pentru a respecta distantarea sociala obligatorie de minim 2 metri si sa ramana pe locurile ocupate pana la finalizarea spectacolului.
- numarul de locuri disponibile este limitat, accesul in locatie se face incepand cu 60 de minute inainte de inceperea spectacolului si va avea loc in ordinea sosirii.