20 Iunie 2019

FESTIVALUL BERII


În perioada 21-23 iunie se va desfăşura în oraș o nouă ediție a tradiționalei Sărbători a Berii. Manifestarea va fi deschisă vineri 21 iunie, orele 18.00 cu Alaiul Berarilor care va străbate orașul și va sosi pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor unde va avea loc festivitatea de deschidere. 
Pe scena amplasată pe platou va avea loc apoi un spectacol susţinut de Ansamblul de Copii si Tineret“Lugojana” al Casei de Cultură a Municipiului Lugoj şi de soliștii vocali: Minodora Cadar, Alexia Sârbu, Andreea Roșu, Daiana Țofei și Cristina Coneru. Instrumentiști vor fi: Mario Enchescu, Edi Bulciu și Andrei Roșu. Seara va continua cu un spectacol al Ansamblului Folcloric “Lugojana” al Casei de Cultură a Municipiului Lugoj împreună cu binecunoscuții soliști vocali: Petrică Miulescu Irimică, Ramona Vița, Mihaela Petrovici, Mona Lisa Șufan, Toni Bagiu, Andreea Farcaș, Andreea Tămaș, Denisa Lupulescu, Călin Dănilă și Larisa Lungu.
Manifestarea continuă sâmbătă 22 iunie, începând cu ora 20.30, când vor concerta formațiile Smoke Flow & Skullboy și artiștii Jorje și Simona Nae. 
Duminică 23 iunie, de la ora 20.30, seara va începe cu un spectacol susţinut de Alex Anka și Răzvan Pomoja urmat de spectacolele trupelor Axis și Proconsul 
Seara se va încheia cu deja tradiționalul foc de artificii.